Sulzer Pumps Finland Oy

Sulzer tunnetaan maailmanlaajuisesti pumppaus- ja sekoitusteknologian asiantuntijana, jonka valmistamat pumput ja sekoittimet on suunniteltu toimimaan vaativissa olosuhteissa prosessi-teollisuudessa, voimalaitoksissa sekä veden ja jäteveden käsittelyssä.

Information

 

Click to zoom

 


Yhteystiedot Suomessa

Myynti: Kotka (teollisuus) ja Helsinki (tyypin ABS tuotteet)

Huolto: Kotka, Mänttä-Vilppula ja Oulu (teollisuus), Helsinki (tyypin ABS tuotteet)

Valmistus: Kotka

 
   

Click to zoom

 

Teollisuuden pumppaukset ja sekoitukset

Markkinoiden kattavin valikoima pumppuja ja sekoittimia teollisuuden erilaisille nesteille: Sellu ja paperimassa, kemikaalit, hapot ja vedet.

Tuotteitamme ovat mm. AHLSTAR™ ja BE ISO - normipumput, aksiaalisesti jaetut pumput,korkean paineen monijaksopumputpystypumput sekä keskisakean MC®- massan pumput ja laitteetSALOMIX ® ja Scaba vaaka- ja pystysekoittimet säiliöratkaisuihin.

 

 
 

Domestic and Commercial family imageClick to zoom

 

ABS tuotteet: Jätevesi , vedenpoisto ja ilmastus

Sulzer Pumps Finland Oy myy ABS / Sulzer uppopumppuja sekä jäteveden käsittelyyn ja puhdistamiseen liittyviä tuotteita Suomessa.

Tuotteitamme ovat

uppopumppu ABS Robusta, AS, MF, XFP, Sanimat, Piranhamat, Sanisett, Nirolift, Sanimax, SyncontaJumbo työmaauppopumput, Turbokompressori ABS HST, tyypin ABS- sekoittimet tyypin ABS ilmastimet ja tyypin ABS virtauskehittimet.

 
   

Pumps Services Click to zoom

 

Pumppuhuolto

Huollamme vahvalla ammattitaidolla erilaisten prosessien vaativimmatkin pumput ja sekoittimet.
Toimintaamme kuuluvat alkuperäiset varaosat, varastointi, vaihtoyksikköpalvelu, asennukset, huollot ja korjaukset sekä asiakkaiden tehtailla että huoltokeskuksissamme. Koulutus- ja mittauspalvelu sekä tuki pumppaus- ja sekoitusprosessien ongelmanratkaisut sekä energiatehokkuuden parantamisselvitykset ja energiansäästöhankkeet kuuluvat osaamiseemme.

Huollamme kaikenmerkkiset keskipakopumput ja sekoittimet; prosessipumput, keskisakean MC® massan pumput, kattilan syöttövesipumput, muut monijaksopumput, perälaatikon syöttöpumput, muut aksiaalisesti jaetut pumput, pystypumput, uppopumput, vaaka ja pystysekoittimet. Tarjontaamme kuuluvat myös uudet mekaaniset tiivisteet sekä mekaanisten tiivisteiden huolto.

 
   
 Click to zoom  

Karhulan Pumpputehdas, Kotka

Sulzer Pumps Finland Oy:n Karhulan pumpputehdas Kotkassa valmistaa pumppuja sellu- ja paperiteollisuuden, metalliteollisuuden, elintarviketeollisuuden sekä lannoiteteollisuuden tarpeisiin.

Karhulan tehdas käyttää valmistusprosesseissaan moderneja tuotantomenetelmiä ja -laitteita. Sulzer on maailmanlaajuisesti johtava laitetoimittaja prosessiteollisuudessa toimiville asiakkailleen.

Pumpputehtaalla on käytössä sekä laatu- että ympäristöjärjestelmät.

valmistamme suurnopeustekniikkaan perustuvia kompressoreita.
Toimitamme myös kompressoreille sopivat lisävarusteet ja vastaamme kompressoreiden maailmalaajuisesta huollosta.

Täällä suoritetaan elektroniikan kokoonpano sekä kompressoreiden kokoonpano ja testaus. Erillisessä laitoksessa teemme sokkiaaltohitsausta. Asiakkaitamme ovat kunnat ja teollisuuden asiakkaat ympäri maailmaa.

Lappeenrannassa pystymme testaamaan kompressoritehoja 500 kW:iin saakka. Suurin tuotto voi olla jopa 20000 m3/h. Meillä on ISO 9001 laatujärjestelmä.

Kompressorituotteet myydään kunnallisille asiakkaille tuotemerkillä turbokompressori ABS HST.
Toimitamme magneettilaakeri- ja suurnopeusmoottoritekniikka myöskin Sulzerin ulkopuolelle.

Sulzer Pumps Finland Oy
Karhulan pumpputehdas
PL 66
Pajatie 75
48601 KOTKA
Puhelin 010 234 3333
Telefax 010 234 3180

Kotimaan pumppu- ja sekoitinmyynti:

Teollisuus:

Tyypin ABS tuotteet 

Sulzer Pumps Finland Oy
Myyntipäällikkö
Jukka Vanhala
PL 66
Pajatie 75
48601 KOTKA
Puhelin 010 234 3333
Telefax 010 234 3180 
Yhteydenottolomake

Ajo-ohjeet Karhulaan:

Karhulanniemen Teollisuuspuiston kartta

Ajo-ohjeet Karhulanniemen Teollisuuspuistoon

Sulzer Pumps Finland Oy
Myyntipäällikkö 
Vesa Vuola
Turvekuja 6
00700 Helsinki
Puhelin 010 234 5345
Telefax 09 558 053
Yhteydenottolomake 
   
 Karhula Foundry - ValimoClick to zoom  

Karhulan Valimo, Kotka

Sulzer Pumps Finland Oy:n Karhulan valimo Kotkassa valaa vaativia haponkestäviä ja runsaasti seostettuja pumppu- ja sekoitinvalukappaleita pääosin Pumppujen omille tehtaille Suomeen, Saksaan, Englantiin ja USA:han. Karhulan valimo on yksi maailman suurimmista pumppu- ja sekoitinvaluihin keskittyneestä valimoista.

Valumallit valmistetaan CAD-CAM-tekniikalla 5-akselisella suurnopeustyöstökoneella. Keernojen ja valumuottien sideaineet ovat kylmänä kovettuvia hartseja. Käytössä on myös Replicast ® Ceramic Shell kuorimuottimenetelmä, missä valumallit ovat joko polystyreeniä ( EPS ) tai pikamalleja ( RP ). Vuosituotannosta on yli 85 % haponkestäviä duplex- tai superduplexteräksiä, mitkä tehdään AOD-konvertterilla. Valukappaleiden nettopainot vaihtelevat 0,5 kg:sta 15 000 kiloon. Puhdistamossa on käytössä robotisoitu kiillotus sekä monipuoliset lämpökäsittely- ja aineenkoetusmahdollisuudet ( NDT ).

Karhulan valimolla on hyväksytty OHSAS 18001 turvallisuusjärjestelmä, ISO 9001 laatujärjestelmä, ISO 14001 ympäristönhallintajärjestelmä ja PED 97/23/EC materiaalienvalmistushyväksyntä.
Karhulan valimo sai vuonna 2002 Kaakkois-Suomen Ympäristökeskuksen ympäristöpalkinnon.

Sulzer Pumps Finland Oy
Karhulan Valimo
PL 66
Pajatie 91
48601 KOTKA
Puhelin 010 234 3333
Telefax 010 234 3239

Karhulan Valimon kartta

 
   
 Karhula Service CenterClick to zoom  

Huoltokeskukset

Huoltopalvelumme tukee asiakkaidemme liiketoimintaa. Palvelukokonaisuuteen kuuluvat varaosa- ja vaihtoyksikköpalvelut, varastointipalvelut, asennukset ja huollot asiakkaiden tehtailla sekä pumppu- ja sekoitinkorjaukset huoltokeskuksissamme. Huollamme vahvalla ammattitaidollamme erilaisten prosessien vaativimmatkin pumput ja sekoittimet. Asiakkaamme saavat meiltä myös koulutus- ja mittauspalveluja sekä tukea pumppaus- ja sekoitusprosesseihin. Huoltopalveluverkkomme ulottuu ympäri maailman.

Kaikissa huoltokeskuksissamme on ympärivuorokautinen päivystys ja 24/7-palvelu sopimusasiakkaillemme.
 

Karhulan Huoltokeskus, Kotka


Karhulan varaosa- ja huoltokeskus Kotkassa on Sulzerin pohjoismaisen huoltoverkoston keskuspaikka. Palveluvalikoimamme kattaa pumppujen ja sekoittimien kaikki huoltotarpeet koko eliniälle. Lisäksi toimintamme piiriin kuuluvat varaosapalvelut ja huolto- sekä varastopalvelusopimukset. Tarjoamme asiakkaidemme käyttöön myös monipuolisen ja syvällisen pumppausosaamisemme sekä asiantuntija- ja koneistuspalvelut. Toimintaamme Karhulassa tukevat valimo, tutkimuskeskus sekä pumpputehdas.

Sulzer Pumps Finland Oy
Karhulan huoltokeskus
Pajatie 55
48600 KOTKA
Puhelin 010 234 3333
Telefax 010 234 3071

     
 Mantta Service CenterClick to zoom  

Mäntän huoltokeskus


Mäntän huoltokeskus tarjoaa sopimuspohjaisia varaosa- ja vaihtoeräpalveluita Keski- ja Länsi-Suomessa toimiville asiakkaillemme. Kokenut, ammattitaitoinen henkilöstömme hoitaa asennukset ja huollot asiakkaiden tehtailla sekä pumppu- ja sekoitinkorjaukset huoltokeskuksessamme. Monipuoliseen ja syvälliseen pumppausosaamiseen perustuvat asiantuntijapalvelut ovat myös osa toimintaamme.

Sulzer Pumps Finland Oy
Mäntän huoltokeskus
Isonnevantie 11
35800 Mänttä
Puhelin 010 234 7384
Telefax 010 234 7215

     
 Oulu Service Center, FinlandClick to zoom  

Oulun huoltokeskus

Oulun huoltokeskus tarjoaa sopimuspohjaisia varaosa- ja vaihtoeräpalveluita Pohjois-Suomessa toimiville asiakkaillemme. Kokenut ja ammattitaitoinen henkilöstömme hoitaa pumppu- ja sekoitinkorjaukset huoltokeskuksessamme sekä asennukset ja huollot asiakkaiden tehtailla. Lisäksi toimintamme piiriin kuuluvat monipuoliseen ja syvälliseen pumppausosaamiseemme perustuvat asiantuntijapalvelut.

Oulun huoltokeskus tarjoaa sopimuspohjaisia varaosa- ja vaihtoeräpalveluita Pohjois-Suomessa toimiville asiakkaillemme. Kokenut ja ammattitaitoinen henkilöstömme hoitaa pumppu- ja sekoitinkorjaukset huoltokeskuksessamme sekä asennukset ja huollot asiakkaiden tehtailla. Lisäksi toimintamme piiriin kuuluvat monipuoliseen ja syvälliseen pumppausosaamiseemme perustuvat asiantuntijapalvelut.

Sulzer Pumps Finland Oy
Oulun huoltokeskus
Haaransuontie 17 B
90240 Oulu
Puhelin 010 234 5329
Telefax 08 530 3639

     
 Sulzer Pumps Helsinki Service CenterClick to zoom  

Helsingin huoltokeskus (tyypin ABS-tuotteet)

Helsingin huoltokeskus hoitaa tyypin ABS-uppopumppujen, ABS-sekoittimien, OKI-ilmastimien ja HST-kompressorien korjaukset, huollot ja niihin liittyvät sähkötyöt asiakkaalla paikan päällä tai täällä huoltotiloissamme Malmilla. Meiltä saat myös tarvittaessa tarjoukset liittyen pumppaamoiden saneerauksiin ja uusimisiin. Lisäksi meillä on kattava varasto tyypin ABS-tuotteita täällä Helsingissä, jotka voidaan toimittaa 24h asiakkaalle Suomessa.

Sulzer Pumps Finland Oy
Helsingin huoltokeskus
Turvekuja 6
00700 Helsinki
Puhelin 010 234 3333
Telefax 09 558 053
Päivystys 0400 414 373 / Seppo Kasari

Switch to tab Documents

Documents